Federer slo Nadal igjen – Djokovic tapte for Kyrgios | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Federer slo Nadal igjen – Djokovic tapte for Kyrgios | Tennis-Norge

Federer slo Nadal igjen – Djokovic tapte for Kyrgios

Roger Federer vant over Rafael Nadal. Foto: Vinod Divakaran (CC 2.0)

Roger Federer vant over Rafael Nadal i en reprise av Australian Open-finalen under åttedelskvartfinalen i ATP 1000-turneringen i Indian Wells.

Det er første gang siden 2004 at duoen har møttes til kamp før en kvartfinale og etter den jevne finalen i Australia var det forventet et jevnt oppgjør, men slik ble det ikke.

Federer hadde en mye bedre dag enn Nadal. Den populære sveitseren seilte til kvartfinale med 6-3, 6-2 over sin spanske motstander. Dermed er det første gang i karrieren på 36 møter mellom de to tennisstjernene at Federer har vunnet tre kamper på rad mot Nadal.

– Det er fin følelse å vinne de tre siste kampene mot Nadal, det kan jeg fortelle deg. Men det viktigste var at jeg vant i Australia. Det var stort for meg. I comebacket mitt. Når jeg ser tilbake på det er noe av det kuleste jeg har opplevd, sa Federer etter kampen.

I kvartfinalen venter noe overraskende Nick Kyrgios. Australianeren fortsatte å vise at Novak Djokovic er i dårlig form. Kyrgios slo Djokovic 6-4, 7-6 (7-3). Før oppgjøret mot Kyrgios hadde serberen vunnet hele 19 kamper på rad i Indian Wells-turneringen.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...